Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz lavabo görmek

Rüyada beyaz lavabo görmek

Rüyada beyaz lavabo görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, mal ve mülk sahibi olacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz lavabo gördüyseniz:

  • Belli esaslarında yapılacak değişiklikler, bazı anlaşma veya düzenlemelerin rahatlamasını sağlayabilir.

Rüyada beyaz lavabo görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lavabo temizlemek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, bir fitne çıkarmaya, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lavaboya girmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli lavabo görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, işlerinizin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada lavaboda namaz kılmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet eder.

Rüyada eski lavabo görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni lavabo görmek gönül kapılarını açacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada lavabo açmak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, huzurunun kaçacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments