Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lapa lapa kar yağdığını görmek

Rüyada lapa lapa kar yağdığını görmek

Rüyada lapa lapa kar yağdığını görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına işaret eder.

Rüyada lapa lapa kar yağdığını gördüyseniz:

  • Soru sormanız durumunda cevap almanız zor olmayacak.

Rüyada lapa lapa kar yağdığını görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine işarettir.

Rüyada yazın lapa lapa kar yağdığını görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, kendisini işine veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada lapa lapa kar görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç lapası görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına delalettir.

Rüyada lapa pilav görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç lapası yemek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Rüyada ormana kar yağdığını görmek yepyeni biri haline geleceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments