Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lapa pilav görmek

Rüyada lapa pilav görmek

Rüyada lapa pilav görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada lapa pilav gördüyseniz:

  • Hukuki, maddi veya sağlıkla ilgili bazı konuların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada lapa pilav görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, mutlu günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada pirinç lapası yemek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yazın lapa lapa kar yağdığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, zorluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç lapası görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada lapa lapa kar yağdığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada lapa lapa kar görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına yorulur.

Rüyada kaşık kaşık pilav yemek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye pilav görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments