Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormana kar yağdığını görmek

Rüyada ormana kar yağdığını görmek

Rüyada ormana kar yağdığını görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, işinden geri kalacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ormana kar yağdığını gördüyseniz:

  • Sakınmaya ya da görmezden gelmeye çalışmak artık işe yaramayabilir.

Rüyada ormana kar yağdığını görmek hoş muhabbette olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ormanda yağmur yağdığını görmek sorunlarının günden güne azalacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada ormanda kar görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalet eder.

Rüyada karlı orman görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yazin kar yağdiğini görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kötü haberler alacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz kar yağdığını görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, hasadının tarlasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine delalettir.

Rüyada ilkbaharda kar yağdığını görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments