Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lapa lapa kar görmek

Rüyada lapa lapa kar görmek

Rüyada lapa lapa kar görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet eder.

Rüyada lapa lapa kar gördüyseniz:

  • Hareketli programlar kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada lapa lapa kar görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına işarettir.

Rüyada yazın lapa lapa kar yağdığını görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada lapa lapa kar yağdığını görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Rüyada lapa pilav görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinç lapası yemek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, başarılarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada pirinç lapası görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına yorulur.

Rüyada bembeyaz kar görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, evi yoksa ev alacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kar üzerinde uzanmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments