Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç lapası görmek

Rüyada pirinç lapası görmek

Rüyada pirinç lapası görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine yorulur.

Rüyada pirinç lapası gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada pirinç lapası görmek nahoş sözler işiteceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç lapası yemek işinin ehli durumuna geleceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada lapa lapa kar görmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lapa lapa kar yağdığını görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yazın lapa lapa kar yağdığını görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada lapa pilav görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, ileride çok zengin biri olacağına delalettir.

Rüyada nohut pirinç görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç ve tavuk görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments