Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami lambası görmek

Rüyada cami lambası görmek

Rüyada cami lambası görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami lambası gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız olasıdır.

Rüyada cami lambası görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada lüks lambası görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, büyük bir özgüven kazanacağına inanılır.

Rüyada lamba yaktığını görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada lamba kapatmak trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, özel hayatında sessizleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve lamba takmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada lamba takmak çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanıp sönen lamba görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde lamba görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments