Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım görmek

Rüyada lağım görmek

Rüyada lağım görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağım gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizin mevcut duruma uyarlanması gerekebilir.

Rüyada lağıma düşmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine işarettir.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kısmetlerin çoğalacağına delalettir.

Rüyada lağıma batmak bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada lağımın taştığını görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına yorulur.

Rüyada lağım taşması görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalettir.

Rüyada lağım fareleri görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım kokusu görmek rakiplerin geride bırakılacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments