Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert spor ayakkabı giymek

Rüyada lacivert spor ayakkabı giymek

Rüyada lacivert spor ayakkabı giymek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, günah ve suç işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert spor ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Rüyada lacivert spor ayakkabı giymek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil spor ayakkabı giymek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet eder.

Rüyada mavi spor ayakkabı giymek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı spor ayakkabı giymek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine tabir olunur.

Rüyada spor ayakkabı giymek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine yorulur.

Rüyada yeni spor ayakkabı giymek iş sahibi olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada lacivert ayakkabı giymek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments