Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş anneye hırka vermek

Rüyada ölmüş anneye hırka vermek

Rüyada ölmüş anneye hırka vermek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, gün yüzü görmeyeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, canının sıkılacağına inanılır.

Rüyada ölmüş anneye hırka vermek gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler, yerler veya keyifli aktiviteler ilginizi çekebilir.

Rüyada ölmüş anneye hırka vermek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, işlerinin ağırlaşacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada erkek hırkası görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı hırka görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe hırka görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine delalettir.

Rüyada turuncu hırka giymek büyük bir maddi kayba uğranacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, de elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada bebek hırkası görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz örgü hırka görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments