Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzu keçi görmek

Rüyada kuzu keçi görmek

Rüyada kuzu keçi görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, verimliliğinin artacağına alamet eder.

Rüyada kuzu keçi gördüyseniz:

  • Pazarlıklar esnasında elinizi güçlü tutmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kuzu keçi görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına alamet eder.

Rüyada kuzu ve keçi görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada keçi ve kuzu görmek işlerinden belirsizlik olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun kuzu keçi görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada keçi derisini yüzmek çok büyük kazanç sağlanacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi tüyü görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada sakallı keçi görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments