Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi derisini yüzmek

Rüyada keçi derisini yüzmek

Rüyada keçi derisini yüzmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yenileneceğine işarettir.

Rüyada keçi derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Rüyada keçinin derisini yüzmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada keçi derisini yüzmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi derisi yüzmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Rüyada derisi yüzülmüş keçi görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine alamet eder.

Rüyada keçi derisi görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine tabir olunur.

Rüyada yılan öldürüp derisini yüzmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine işaret eder.

Rüyada kedi derisi yüzmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada elinin derisini yüzmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments