Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi ve kuzu görmek

Rüyada keçi ve kuzu görmek

Rüyada keçi ve kuzu görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi ve kuzu gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri yapma yöntemlerinizde aşırıya kaçıyor veya çok fazla sayıda iş yükleniyor olabilirsiniz.

Rüyada koyun kuzu keçi görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına delalettir.

Rüyada keçi ve kuzu görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuzu ve keçi görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuzu keçi görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına yorulur.

Rüyada süt keçisi görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına yorulur.

Rüyada keçi ısırması görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada keçi kovalamak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine işaret eder.

Rüyada sütlü keçi görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments