Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gitmek

Rüyada askere gitmek

Rüyada askere gitmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, patron olunacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına tabir olunur.

Rüyada askere gitmek gördüyseniz:

  • Her şeyi iyice anlamadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada askere gitmek hayallerine kavuşacağına, her şeyin ters gideceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada askere giden birine para vermek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına inanılır.

Rüyada askere gidildiğini görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, yeni adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada askerliğe gitmek işlerin bozulacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada askere gitmek asker olmak borçlarının kapanacağına, yapacağı planların altüst olacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada eşinin askere gideceğini görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına tabir olunur.

Rüyada askere tekrar gitmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada askere gidenleri görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments