Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gidenleri görmek

Rüyada askere gidenleri görmek

Rüyada askere gidenleri görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çok sevileceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada askere gidenleri gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz veya ilişkileriniz size yük olabilir.

Rüyada tekrardan askere gitmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, kazancın katbekat artacağına işarettir.

Rüyada askere gitmek ağlamak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, büyük mutluluk duyulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askere gideni görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin askere gideceğini görmek sağlığını da kaybedeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada askere gitmek istememek sorunların kısa sürede aşılacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın askere gitmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada askere gideceğin yeri görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin askere gideceğini duymak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments