Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzen öpmek

Rüyada kuzen öpmek

Rüyada kuzen öpmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bunu şeref sayacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuzen öpmek gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkisi , iyimserliğinizi artırırken, maddi konularda atılımlar yapmak için gerekli cesareti kendinizde bulabilirsiniz.

Rüyada erkek kuzenini öpmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kuzenini dudaktan öpmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kuzen öpmek pek çok olumlu gelişmelere, çok kötü günler geçireceğine, mutluluğunun da artacağına inanılır.

Rüyada kuzenini öpmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs kuzen görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annemin kuzenini görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına alamet eder.

Rüyada kuzenine aşık olmak yanlış seçimler yapacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine tabir olunur.

Rüyada kuzenin nişanlandığını görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments