Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan abdest almak

Rüyada kuyudan abdest almak

Rüyada kuyudan abdest almak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, insanlara öncülük edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kuyudan abdest almak gördüyseniz:

  • İmajınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda rahatsızlık verebilecek adımlar atmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada kuyudan abdest almak rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuyudan su almak rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek kafasını toparlayacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kuyudan su görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada birini kuyudan kurtarmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek çalışmaları kötüleyeceğine, umutlarının biteceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına delalettir.

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada kuyuda temiz su görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments