Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan düşmek

Rüyada kuyudan düşmek

Rüyada kuyudan düşmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, bol nimete kavuşulacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada kuyudan düşmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı hızlandırma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada kuyudan düşmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına alamet eder.

Rüyada kuyudan balık yakalamak umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuda yıkanmak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine alamet eder.

Rüyada kuyudan ip çekmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su taşımak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kuyuda olduğunu görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuda çamur görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan çıkarılmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments