Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda yıkanmak

Rüyada kuyuda yıkanmak

Rüyada kuyuda yıkanmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kişinin tek başına kalacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada kuyuda yıkanmak gördüyseniz:

  • Maddi temalı konuşmalar yapılabilir, konuşmaların tonu değişkenlik gösterebilir.

Rüyada kuyuda boğulan birini görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işarettir.

Rüyada kuyudan bebek çıkarmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalettir.

Rüyada birini kuyudan kurtarmak devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına inanılır.

Rüyada kuyuda berrak su görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, malvarlığının çok daha artacağına işaret eder.

Rüyada kuyudan altın çıkarmak parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, işlerinin açılacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına işarettir.

Rüyada kuyudan su almak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, zor günler geçireceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kuyudan su görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, başının derde gireceğine delalet eder.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments