Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek kuyruğu görmek

Rüyada ekmek kuyruğu görmek

Rüyada ekmek kuyruğu görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada ekmek kuyruğu gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya eğilimlisiniz.

Rüyada ekmek kuyruğuna girmek büyük tartışmalar yaşanacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek kuyruğu görmek onların güvenini sarsacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine yorulur.

Rüyada kuyruksuz kedi görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, ağlayacağına, strese gireceğine yorulur.

Rüyada fare kuyruğu yemek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, birikim yapacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine yorulur.

Rüyada saçı at kuyruğu yapmak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada at kuyruğu saç görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına yorulur.

Rüyada kuyruksuz akrep görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, huzur dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments