Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutupta olmak

Rüyada kutupta olmak

Rüyada kutupta olmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, dertlerinden arınacağına delalet eder.

Rüyada kutupta olmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya yapmak istediğiniz işleri ilgilendiren gelişmeler istediğiniz hızda akmayabilir.

Rüyada kutup ayısı görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kutup yıldızını görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kutup yıldızı görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine işarettir.

Rüyada kutuplara gitmek hakkını savunamayacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalet eder.

Rüyada ölü kutup ayısı görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine inanılır.

Rüyada kutup yıldız görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kutupta olmak yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına inanılır.

Rüyada kutup ayısından kaçmak alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments