Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutup ayısından kaçmak

Rüyada kutup ayısından kaçmak

Rüyada kutup ayısından kaçmak dertlerin ve sorunların artacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, yarar getireceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına işaret eder.

Rüyada kutup ayısından kaçmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası söylentilere neden olabilir.

Rüyada kutup ayısından kaçmak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kutup ayı yavrusu görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, refah düzeyinin düşeceğine işarettir.

Rüyada kutup ayısı görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kutup ayısı yavrusu görmek mutlulukların yarım kalacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya alamet etmektedir.

Rüyada ölü kutup ayısı görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kutup ayısı görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kutup ayısı öldürmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kutup ayisi görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, saygınlığına leke sürüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments