Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutup yıldızını görmek

Rüyada kutup yıldızını görmek

Rüyada kutup yıldızını görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, isteklerini yerine getireceğine inanılır.

Rüyada kutup yıldızını gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı veya ticari bağlantılarınızı ilgilendiren ilişkilerinizin maddi anlamda size fayda mı yoksa zarar mı getirdiğini sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada kutup yıldız görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kutup yıldızı görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kutup yıldızını görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına delalettir.

Rüyada kutup ayısı yavrusu görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada yavru kutup ayısı görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına delalettir.

Rüyada kutuplara gitmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada kutup görmek tatsızlık olacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada kutupta olmak işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, malının artacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments