Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutup yıldızı görmek

Rüyada kutup yıldızı görmek

Rüyada kutup yıldızı görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, kişinin rahat nefes alacağına, düzenin kurulacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutup yıldızı gördüyseniz:

  • Evinizi yaşadığınız yeri veya standartlarınızı geliştirmenizi sağlayacak adımlar atabilirsiniz.

Rüyada kutup yıldız görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına delalettir.

Rüyada kutup yıldızı görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, oldukça uzun bir yolculuğa tabir olunur.

Rüyada kutup yıldızını görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kutup ayı yavrusu görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kutup ayısı görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, başka kimselere de yardım edeceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına tabir olunur.

Rüyada kutup ayısından kaçmak inancının eksileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kutup ayısı öldürmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına delalettir.

Rüyada beyaz kutup ayisi görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments