Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutup yıldız görmek

Rüyada kutup yıldız görmek

Rüyada kutup yıldız görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, iş güç sahibi olacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kutup yıldız gördüyseniz:

  • Tehlikeli şekilde dengede duran bir durum, ilişki veya olayın istikararlı hale getirlmesi gerekiyor.

Rüyada kutup yıldız görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına alamet eder.

Rüyada kutup yıldızı görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutup yıldızını görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine yorulur.

Rüyada kutuplara gitmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, adının ülke dışında yayılacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kutup ayisi görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kutup ayısı yavrusu görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada kutupta olmak rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutup ayısı öldürmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments