Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutuplara gitmek

Rüyada kutuplara gitmek

Rüyada kutuplara gitmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hile ile mal elde etmeye, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işarettir.

Rüyada kutuplara gitmek gördüyseniz:

  • Hazırlıksız hareket etmektense beklemek daha iyidir.

Rüyada kutuplara gitmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada kutup ayısı öldürmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine işarettir.

Rüyada kutup yıldız görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada kutup ayı yavrusu görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kutupta olmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada kutup görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada kendini kutuplarda görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret eder.

Rüyada kutup ayısından kaçmak kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments