Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kutup ayisi görmek

Rüyada beyaz kutup ayisi görmek

Rüyada beyaz kutup ayisi görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kutup ayisi gördüyseniz:

  • Mevcut maddi sıkıntıya rağmen giriştiğiniz her konuda başarılı olabilirsiniz.

Rüyada beyaz kutup ayisi görmek refaha erileceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, para kazanmasına da vesile olacağına inanılır.

Rüyada kutup ayı yavrusu görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet eder.

Rüyada kutup ayısı yavrusu görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına yorulur.

Rüyada kendini kutuplarda görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalettir.

Rüyada ölü kutup ayısı görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada kutup yıldızını görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutuplara gitmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına rivayet eder.

Rüyada kutup ayısı öldürmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments