Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşun uçtuğunu görmek

Rüyada kuşun uçtuğunu görmek

Rüyada kuşun uçtuğunu görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada kuşun uçtuğunu gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiyi veya projeyi devam ettirmek ya da başlatmak için ilginç fikirleriniz olabilir.

Rüyada havada uçan kuşlar görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada uçan tavus kuşu görmek ekmeğinin artacağına, hedeflerine ulaşacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuşu uçurmak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuşun uçtuğunu görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada elindeki kuşun uçtuğunu görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan deve kuşu görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine alamet eder.

Rüyada uçan muhabbet kuşu görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments