Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan muhabbet kuşu görmek

Rüyada uçan muhabbet kuşu görmek

Rüyada uçan muhabbet kuşu görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine işarettir.

Rüyada uçan muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle lişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada muhabbet kuşunun uçmasını görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu uçurmak iyi bir zanaatkar olunacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan muhabbet kuşu görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kazançlı işlere gireceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçamayan muhabbet kuşu görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Rüyada sarı muhabbet kuşu görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkli muhabbet kuşu görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, modern insanlarla tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi muhabbet kuşu sevmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, isyan edeceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments