Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elindeki kuşun uçtuğunu görmek

Rüyada elindeki kuşun uçtuğunu görmek

Rüyada elindeki kuşun uçtuğunu görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada elindeki kuşun uçtuğunu gördüyseniz:

  • Katılımcı olmamanız hiçbir işin hallolmaması anlamına gelebilir.

Rüyada elindeki kuşun uçtuğunu görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçamayan muhabbet kuşu görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kazançlı işlere girileceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada havada uçan kuşlar görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, özel hayatında mutlu olacağına yorulur.

Rüyada uçan beyaz kuşlar görmek büyük bir üne sahip olunacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçuşan kuşlar görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada uçan deve kuşu görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments