Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada uçan kuşlar görmek

Rüyada havada uçan kuşlar görmek

Rüyada havada uçan kuşlar görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, bolluğa kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havada uçan kuşlar gördüyseniz:

  • Davranışlarınız bazı konuların daha iyiye ya da daha kötüye gitmesi üzerinde etkili olabilir.

Rüyada havada uçan kuşlar görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada havada uçan bir şey görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına işarettir.

Rüyada havada uçan şeyler görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine inanılır.

Rüyada arabaların havada uçtuğunu görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine delalettir.

Rüyada havada uçan insan görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile hayatının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada havada uçan at görmek dinine bağlı kalacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada havaya uçtuğunu görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada havada uçan uçak görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments