Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada florya kuşu görmek

Rüyada florya kuşu görmek

Rüyada florya kuşu görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada florya kuşu gördüyseniz:

  • Ortam netlik kazanmaya başlıyor.

Rüyada florya kuşu görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada talih kuşu görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına tabir olunur.

Rüyada kaçan kuşu yakalamak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada av kuşu görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada tavus kuşu öldürmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kuşa dönüştüğünü görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, maddi gücünün katlanacağına inanılır.

Rüyada garip kuşlar görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına yorulur.

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek fakirleşeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments