Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, itibarının ve makamının artacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak gördüyseniz:

  • Kuşkular artacaktır, gereksiz isteklerde bulunabilir huysuz olabilirsiniz.

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sevdiği kişilere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafese koymak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafesde muhabbet kuşu görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafeste görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu kafeste görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments