Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğu kişiyi görmek

Rüyada küs olduğu kişiyi görmek

Rüyada küs olduğu kişiyi görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğu kişiyi gördüyseniz:

  • Bazı konular ciddi şekilde biçimlenmeye başlıyor.

Rüyada küs olduğun kişiyle yemek yemek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada küs olduğun kişiye sarılmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğu kişiyle tartışmak övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs kişiyle barışmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, alkış alacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun kişiden özür dilemek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada sürekli küs olduğun kişiyi görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun kişiyle sarılmak iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada küs olan kişiyle barışmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments