Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küstüğün kişiyle kavga etmek

Rüyada küstüğün kişiyle kavga etmek

Rüyada küstüğün kişiyle kavga etmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına işarettir.

Rüyada küstüğün kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkileri nedeniyle insanlarla sürtüşmeye girme eğilimindesiniz.

Rüyada küs olduğun kişiyle kavga etmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalettir.

Rüyada küstüğün kişiyle kavga etmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada küs olduğu kişiyle kavga etmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, iyi geçiminin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun birisiyle kavga etmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada küs olduğun arkadaşla kavga etmek üstünlük elde edeceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, rızkından ve gelirinden olacağına inanılır.

Rüyada küs olduğu biriyle kavga etmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun insanla kavga etmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs arkadaşla kavga etmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments