Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki değişiklik yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak gönül yaralarının iyileşeceği, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonla konuşmak sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonda konuşmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu biriyle telefonda konuşmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak işlerini tek başına yöneteceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işarettir.

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuşmak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyle konuşmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments