Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küsle konuşmak

Rüyada küsle konuşmak

Rüyada küsle konuşmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, işlerinin çok iyi olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada küsle konuşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi ya da dış görünüşünüzü mükemmelleştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada küs komşuyla konuşmak gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küstüğün biriyle konuşmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalettir.

Rüyada küs olan biriyle konuşmak tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonla konuşmak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu insanla konuşmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla konuşmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, haksızlık edeceğine, yanlışlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada küs biriyle konuşmak işlerin daha kötüleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğunla konuşmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments