Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küstüğü biriyle konuşmak

Rüyada küstüğü biriyle konuşmak

Rüyada küstüğü biriyle konuşmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, işlerdeki verimin artacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada küstüğü biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Kendiliğinden gelişen olaylar sizin belli konularda serbest kalmanıza yardım edebilir.

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu birisiyle konuşmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, elindekileri kaybedeceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğu biriyle konuşmak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak çok sorunlu günler geçireceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, rahat nefes alınacağına işarettir.

Rüyada küs olduğu biriyle telefonda konuşmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun insanla konuşmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonda konuşmak sorunların çözüleceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs insanla konuşmak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments