Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs kişiyle barışmak

Rüyada küs kişiyle barışmak

Rüyada küs kişiyle barışmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, hırpalanacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Rüyada küs kişiyle barışmak gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da bazı kişiler size iyilik yapmış olabilirler.

Rüyada küs olunan kişiyle barışmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine inanılır.

Rüyada küs olduğu kişiyle barışmak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada küs olduğun kişiyle barışmak her konuda gelişme gösterileceğine, zorlukların giderileceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olan kişiyle barışmak sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğun kişilerle barışmak sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada küs kişiyle barışmak hastalığının düzeleceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına delalettir.

Rüyada küs insanla barışmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla barışmak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, kötü düşmana yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments