Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olan kişiyle barışmak

Rüyada küs olan kişiyle barışmak

Rüyada küs olan kişiyle barışmak kötü gününü de paylaşacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, huzura erileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine inanılır.

Rüyada küs olan kişiyle barışmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır düşlediğiniz veya planladığınız hedefleriniz için çalışmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada küs olan kişiyle barışmak maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına işarettir.

Rüyada küs olduğun kişilerle barışmak iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, işlerin kapanacağına, doğru kararların alınacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun kişiyle barışmak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğu kişiyle barışmak uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada küs kişiyle barışmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olunan kişiyle barışmak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine inanılır.

Rüyada küs olduğum arkadaşımla barışmak sorunların teker teker aşılacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, yanlış anlaşılacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun sevgiliyle barışmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments