Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutmalık görmek

Rüyada kurutmalık görmek

Rüyada kurutmalık görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalettir.

Rüyada kurutmalık gördüyseniz:

  • Bir ilişki, iş birliği ya da ortaklık canlanabilir.

Rüyada kurutulmuş meyve görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizlerin kuruduğunu görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada patlıcan biber kurutmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına inanılır.

Rüyada saçı kurutmak keyfinden ve neşesinden olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada gölün kuruduğunu görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurutmalık görmek hoşgörülü biri olunacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş dut yemek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada kurutmalık patlıcan görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments