Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş ot görmek

Rüyada kurutulmuş ot görmek

Rüyada kurutulmuş ot görmek maddi anlamda güçleneceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, memur ise terfi edeceğine, gözyaşına boğulacağına delalettir.

Rüyada kurutulmuş ot gördüyseniz:

  • Eşitlik veya adalet konularında başarısız olursanız ilişkilerde, iş birliklerinde ya da ortaklıklarda zorlanmalar yaşanabilir.

Rüyada kurutulmuş ot görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada çiçeğin kuruduğunu görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalettir.

Rüyada saç kurutmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, geçim derdinin kalmayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada fasulye kurutmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, işlerin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehirin kuruduğunu görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada derenin kuruduğunu görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada dudağının kuruduğunu görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada saç kurutma makinesi görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments