Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil nane görmek

Rüyada yeşil nane görmek

Rüyada yeşil nane görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, ileri gideceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada yeşil nane gördüyseniz:

  • İsteksizliği üzerinizden atmalısınız.

Rüyada yeşil nane ekmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, sıhhat kazanacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil taze nane görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil nane yemek gönlündeki gibi sevileceğine, huzur ve kazanç getireceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada yeşil nane toplamak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret eder.

Rüyada yeşil nane görmek hem moral hem de çareler bulacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına işaret eder.

Rüyada naneli şeker görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada birinden nane almak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, rızkın ve kazancın artacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada nane sulamak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, konfor içinde olacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments