Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nane kurusu görmek

Rüyada nane kurusu görmek

Rüyada nane kurusu görmek çok büyük adımlar atılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, özel muamele göreceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada nane kurusu gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada kuru nane görmek hastalıkların sona ereceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine inanılır.

Rüyada nane kurusu görmek gururlandıracak işler yapacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru nane almak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına rivayet eder.

Rüyada kuru nane yemek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nane ekmek görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, ferah bir eve geçileceğine yorulur.

Rüyada nane likörü içmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada nane koklamak kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nane kokusu duymak neredeyse kahrolacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, malında azalmaya yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments