Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru nane almak

Rüyada kuru nane almak

Rüyada kuru nane almak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, hayırlı adımlar atacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına yorulur.

Rüyada kuru nane almak gördüyseniz:

  • Başkalarının olumsuz tavırlarına ayak uydurmak zorunda değilsiniz, unutmayın.

Rüyada kuru nane almak birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada nane kurusu görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına işaret eder.

Rüyada kuru nane yemek kalabalıktan uzak olacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada kuru nane görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına yorulur.

Rüyada nane toplamak sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, takdir edileceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada naneli şeker almak ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine işaret eder.

Rüyada maydanoz nane görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada naneli şeker yemek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments