Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş el görmek

Rüyada kurumuş el görmek

Rüyada kurumuş el görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, insanlarla iç içe olacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada kurumuş el gördüyseniz:

  • Tutkulu ilişkiler, ani çekimler, mevcut ilişkilerde sıcak paylaşımlar yaşanabilir.

Rüyada kurumuş el görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş meyve ağacı görmek kurtuluşa kavuşacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına delalettir.

Rüyada kurumuş ekin görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet kurumu görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada tavanda kurum görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş fidan görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada sobanın kurumunu görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Rüyada kurumuş akarsu görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments