Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baca kurumu görmek

Rüyada baca kurumu görmek

Rüyada baca kurumu görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, kime gideceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, hep dinç ve genç kalacağına işarettir.

Rüyada baca kurumu gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada baca kurumu görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına yorulur.

Rüyada baca kurumu temizlemek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet eder.

Rüyada bacada kurum görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacadan kurum temizlemek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada peri bacaları görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada baca tamir etmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada baca temizlemek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına tabir olunur.

Rüyada baca yapmak bereketin ve verimin çoğalacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, sıkıntılarını atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments