Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş yara görmek

Rüyada kurumuş yara görmek

Rüyada kurumuş yara görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, güç ve para kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kurumuş yara gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzla ilgili güzel fikirleriniz olabilir.

Rüyada kurumuş yara görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş ağaç sulamak huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine yorulur.

Rüyada is kurum görmek sağlık içinde yaşanacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş papatya görmek rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına yorulur.

Rüyada kurumuş ekmek görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına yorulur.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kurumuş ağaç görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, ayrılanların kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak hayatın pahalılaşmasına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments