Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş ağaç görmek

Rüyada kurumuş ağaç görmek

Rüyada kurumuş ağaç görmek riske atılacağına, sevdiği birini kırmaya, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş ağaç gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz veya karşı cinsle oluşturmanız olası olan macera ya da flört gibi şeylerde fevkalade başarılısınız.

Rüyada kurumuş dut ağacı görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işarettir.

Rüyada kurumuş elma ağacı görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret eder.

Rüyada ağacın kurumasını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş incir ağacı görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş erik ağacı görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş ağaç dalları görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş armut ağacı görmek işlerine dört elle sarılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments