Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapisteki birini ziyaret etmek

Rüyada hapisteki birini ziyaret etmek

Rüyada hapisteki birini ziyaret etmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, hayatının iplerini eline alacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza işaret eder.

Rüyada hapisteki birini ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Neyse ki, yanlış kişiyle uğraştıklarını fark edecekler.

Rüyada hapiste birini ziyaret etmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapis ziyaret etmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, borçlarının artacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapisteki birini ziyaret etmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, muradın olacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının hapisten çıktığını görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hapiste yatmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapisten çıktığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin hapisten çıktığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini hapisten çıkmış görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments